Alexandra Andersson

Torsten Fogelqvists g 79 - Norrköping, Län: Östergötland

Certifierad Mindful Tapper steg 2.
Om Alexandra: Jag är legitimerad sjuksköterska och arbetar med Mindful Tapping vid sidan av mitt ordinarie arbete.
Mindful Tapping är en fantastisk metod som på ett tryggt och effektivt sätt går att använda för att minska stressen i det dagliga livet och för att jobba med utmaningar och problem av olika slag.
Jag har både genom egen erfarenhet av metoden och genom mitt arbete med andra fått uppleva häpnadsväckande resultat.Anette Göransson

Pusterviksgatan 15 - Göteborg, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper steg 2 & lärare i Mindful Tapping

Om Anette:
I grunden är jag utbildad beteendevetare/hälsovetare och coach. Anette har arbetat mycket med stressrelaterad problematik och inom arbetslivsinriktad rehabilitering.

”Det jag har saknat i de uppdragen är ett riktigt bra verktyg som enkelt och okomplicerat kan göra skillnad för en klients mående och förmåga att komma vidare i livet. Det har jag nu”!

Mindful Tapping arbetar på djupet utan att du som klient behöver drunkna i känslor eller obehag.  Genom det mindfulla förhållningssättet med fokus och närvaro i kroppen kan vi arbeta med det som känns, det som gör ont och med det vi inte riktigt kan komma åt genom samtalsterapi.

Jag håller tillsammans med Pia Lundin grundkurser i Mindful Tapping samt kvällsträffar med fokus på sötsug, tobakssug och smärta.

Jag tar även emot klienter för enskilda sessioner.

Jag finns på Helande Rum på Nobelgatan 27 i Göteborg ( nära Redbergsplatsen med buss 60 alldeles utanför)

Varm välkommen att höra av dig!
Angela Fridell

Sven Erikssongatan 15 - Borås, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper steg 2.

Om Angela:  Arbetar med zonterapi, strykningsterapi, ortobionomi, Mindful Tapping samt HLR-utbildning för både vuxna och barn.
Ann-Charlotte Ohlsson

Jönköpingsgatan 28 A - Helsingborg, Län: Skåne

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Som diplomerad samtalsterapeut (inom psykosyntes) arbetar jag förutom med samtalet, också med kroppen som verktyg. Om orden blir för många och hindrar kontakten med din kropp så väver jag in Mindful Tapping.

Ibland kan det vara extra svårt att prata om saker vi har upplevt. Kommer du till mig så kan du välja om du vill kombinera samtal med mindful tapping eller bara använda det senare. Valet är ditt och det finns ingen värdering i det, inget rätt eller fel.

Jag har också nischat mig mot högkänsliga personer, också känt som HSP (Highly Sensitive Personality). Vi är så många som 15-20 % av den globala befolkningen med det personlighetsdraget (det är alltså ingen diagnos). Känner du på dig eller vet att du är högkänslig så hör av dig. Jag har redskapen som gör det lättare för dig att navigera i livets alla kringelikrokar.
Anna Weiner Aren

Tallstigen 9 - Hudiksvall, Län: Hälsingland

Om Anna: Certifierad Mindful Tapper steg 2 utbildad steg 3 MT samtalsterapeut och Leg Arbetsterapeut

Arbetar både individuellt och i grupp. Arbetar med allt från svåra trauman som övergrepp, mobbing etc till det vi kallar för vardagsproblem som tex att ”chefen är dum” eller  ” om det inte vore för….. så skulle allt vara bra”😉
Stress, smärtproblematik, mönster, relationer,, utmattningssymtom mm.

Arbetar även med privat familjeterapi  MTÅsa Forsell

Björkebogatan 24 - Skellefteå, Län: Västerbotten

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Åsa: Jag arbetar med både ungdomar, chefer, idrottare att hitta sina strategier att ta sig framåt i sina karriärer, i livet eller arbetslivet. Det har handlat om ledarutveckling, förändringsarbeten, ledarskap, träning och livsstil.

Jag är utbildad personalvetare fil mag sociologi, avspänningspedagog, licencierad mental tränare, lifecoach och yogalärare. Mina kunskaper spänner från det hårda till det mjuka och i jobbet som mental tränare och coach har det visat sig vara är det den bästa kombinationen.
Birgitta Sjöde

Romma Långgattu 11 - Leksand, Län: Dalarna

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Birgitta: Min bakgrund är pedagog – konsult och coach. Har varit Coach/bollplank åt Ledare.
Har skrivit 2 böcker, en handlar om våra inre motstånd och den andra om olika sätt att se på förändringar.
Använder Mindful Tapping i mina coachsamtal när så behövs.Boel Brodin

Gärdesgatan 23 E - Bollnäs, Län: Gävleborg

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Boel:  Jag har studerat bonitologi, öronakupunktur, näringslära med mera.  Har arbetat inom arbetsterapi, långvård, ortopedi samt kirurgi. Är utbildad undersköterska.
Camilla Nykvist

Trädgårdsgatan 1A - Karlstad, Län: Värmland

Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3

Om Camilla: Camilla är beteendevetare, dipl. Mindfulnessinstruktör samt cert. i Mindful Tapping.

Jag har de senaste åren jobbat som samordnare inom arbetslivsinriktad rehabilitering med personer med psykisk, fysisk och komplex problematik. Det har gett mig stor kunskap om hur vi människor fungerar och fått mig att söka efter metoder som jobbar på djupet, inte bara på ytan. Mindful tapping är en sådan metod som ofta ger häpnadsväckande resultat.

Idag har jag även mitt eget företag Mind & Energy och erbjuder där föreläsningar och kurser i Mindfulness samt individuella behandlingar i Mindful Tapping. Till mig kan du komma om du eller din arbetsplats är i behov av stresshantering eller om du känner att du vill bli av med ”känslomässigt skräp”, ett beroende, en fobi etc. Mitt fokus är att hjälpa dig som individ till ett mer balanserat och ”friare liv”.
Caroline Wiens

Fräsarevägen 12 - Stockamöllan, Län: Skåne

Certifierad Mindful Tapper steg 2 och 3

Om Caroline: Jag är präst, diplomerad samtalsterapeut, Enneagramscoach och nu certifierad Mindful Tapper. Vid sidan om mitt arbete som präst driver jag företaget VIDARE Livscoachning.

Som präst har jag arbetat med själavård och samtal i många år och är övertygad om att när vi blir lyssnade till och får sätta ord på tankar och känslor, kan förändring ske och mening skapas. Men genom min utbildning i Mindful Tapping har jag förstått varför det många gånger inte räcker med samtal och intellektuell förståelse för att komma vidare i livet, minnen från obehagliga händelser och trauman sitter kvar i kroppen och måste tas hand om där.

Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg som tillsammans med mina andra kompetenser gör att jag kan hjälpa andra till personlig och själslig frihet på ett mycket bättre sätt.
Eva Ransjö

Kärrs Ängar 10 - Torslanda, Län: Västra Götaland

Om Eva:

Min passion är att få fler att må bättre, för att det går och för att det finns så mycket att vinna för individen och även för samhället i stort.
När du möter mig Eva Ransjö genom mitt företag Next step to M5, så handlar det alltid om Dig. Dina behov, dina mål, din ryggsäck, dina utmaningar.

Fokus är framåt mot ditt långsiktiga välmående, men ibland behöver du först hantera det som påverkat dig tidigare, från barndom till nyligen. Små och stora händelser som satt spår hos dig. Som certifierad coach och Mindful Tapper ger jag dig stöd genom självinsikt och utveckling mot dina mål, summerat i koncept M5 – medvetenhet, mål, motivation, mod, möjligheter.
Välkommen

 
Hanna Noorberg

Edesta 80 - Mölnbo , Län: Stockholm

 

Certifierad Steg 2 och 3, BSFF samt Lärare i Mindful Tapping

Om Hanna:
 Folkhälsovetare, massageterapeut, skribent, konceptutvecklare  och lärare i Mindful Tapping.

Ger sessioner på HälsoPorten på Odenplan i Stockholm på onsdagar.
 Håller föredrag och utbildar i Mindful Tapping.
Helen Hilmersson-Bring

Villagatan 17 - Tibro, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Helen: Jag jobbar med massage, hud och hälsa. Det blir alltmer så att Mindful Tapping vävs in i massagebehandlingarna. Jag upplever det som en väldigt bra kombination. Självklart kan man komma enbart för Mindful Tapping också, enskilt eller i grupp.

Mindful Tapping är verkligen en fantastisk metod för att ta hand om stress och jobbiga känslor m.m. Det blir som att släppa på onödig barlast och få känna sig lite lättare och friare.

Varmt Välkommen till mig och Aroma kroppsvård

 
Helena Swane

Pilgatan 2a - Göteborg, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Helena: Mindful Tapper, Energiterapeut, Hälso- och Livsstils-terapeut, Pure Energy Healer

Jag hjälper kvinnor och män att lösa upp och läka underliggande känslor och trauman som påverkar livskvalitén och skapar stress i vardagen. Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut.

Du har förmågan att påverka hur du mår och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag guidar dig och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu.

Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg för att lösa upp känslomässiga blockeringar och hjälper dig att på ett varsamt sätt möta dig själv och den du verkligen är. Jag har själv fått stor hjälp med Mindful Tapping och brinner för att hjälpa andra att må bra!

Jag finns på plats i Göteborg och du kan även boka sessioner på distans via min digitala mottagning.
Henrik Lund

Bäckalundsvägen 8 - Skärblacka, Län: Östergötland

Om Henrik:

Jag har mottagning både i Norrköping och i Skärblacka
Jessica Martinsson

Lagmansgatan 5 - Mjölby, Län: Östergötland

Certifierad Mindful Tapper steg 2 och 3

Om Jessica: Jag är utbildad Arbetsterapeut, Friskvårdsterapeut och Stresscoach. Har bott i Stockholm i många år och arbetat inom rehabilitering och hälsa. Jessica är nu verksam i Östergötland där hon också har sitt ursprung. Arbetar idag med coaching för personer som ska återgå i arbete efter skada/sjukdom. Arbetar med både barn och vuxna bl a med stressproblematik men även andra problem. Har själv löst stressrelaterad ohälsa med hjälp av Mindful Tapping och hjälper gärna fler till en bättre hälsa. Välkomna att höra av er till mig!
Karin Johansson

Perstorpsvägen 3 - Mullsjö, Län: Jönköpings

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Att få inspirera andra att få ett rikare liv i alla riktningar ger mig glädje.
Jag har förmånen att erbjuda verktyg för förbättrad ekonomi och hälsa, mer fri tid och bättre livskvalité. Och som certifierad Mindful Tapper kan jag lära dig hur du gör för att öka dina förutsättningar för bättre hälsa, relationer och prestationer.Linda Malmkvist

Centralgatan 17 - Hovmantorp, Län: Kronobergs

Certifierad Mindful Tapper Steg 2 samt auktoriserad lärare

Om Linda:
 Jag är certifierad Friskvårdsterapeut med Kinesiologi och behandlande massage som specialitet. Dessutom har jag vidareutbildat mig i näringslära och till diplomerad samtalsterapeut.

För mig är Mindful tapping ett fantastiskt redskap som hjälper människor på djupet. Det gör att människor når sin fulla potential så att de inte längre hålls tillbaka av det som hänt tidigare i livet.
Linn Moberg

Sandgatan 19 - Norrköping, Län: östergötland
Lisa Hellman

Skolbyggnaden i Tived - Sannerud, Län: Örebro

Certifierad Mindful Tapper steg 2.

Lisa Hellman är utbildad healer, healing- och avspänningsmassör och Mindful Tapper. Hon är även kunnig inom levande föda och raw food. Lisa har en helhetssyn på människan och brinner för att hjälpa människor att må bra.

Att hjälpa människor tillbaka till livet efter utbrändhet, stress och trauma ligger Lisa varmt om hjärtat.
Lisbeth Söderlund

Pumpvägen 9 - Sandared, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Lisbeth: Jag har arbetat med folkhälsa i Göteborgs kommun i många år och då särskilt med att främja den psykiska hälsan.

Med Mindful Tapping ges du möjlighet till ett liv i psykisk balans. Hos mig får du även tillgång till verktyg som ger hjälp till självhjälp i din egen vardag.
Mari Gunnarsson

Frödingsvägen 4 - Lerum, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Mari: Jag heter Mari och jag bor i Floda tillsammans med min man Thomas. Tillsammans driver vi företaget Hjärtefrid. Jag brinner för att hjälpa människor att må bättre och hitta frid i sitt liv.

I dag då allting går så fort ser jag det som mycket viktigt att vi hittar vårt lugn och skapar möjlighet till återhämtning på olika sätt.

Mindful tapping är ett oerhört effektivt verktyg som jag använder i min vardag och i mitt arbete som terapeut. Jag arbetar även med medveten andning och NLP.
Martina Jonsson

Vinterstavägen 1 - Växjö, Län:

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Martina: Jag är utbildad akupunktör inom den traditionella kinesiska medicinen. Tror på en kombination av metoder eftersom obalanserna till stor del beror på känsloaspekter.

Jag arbetar i dag som elevassistent på en skola och ser hur Mindful Tapping skulle kunna hjälpa många elever till en bättra start av skoldagen. Något som skulle resultera i både lugnare elever, bättre skolresultat och lugnare miljö för både elever och skolpersonal.
Mia Byrge

Hospitalsgatan 13 - Norrköping, Län: Östergötland

Certifierad Mindful Tapper Steg 2
Om Mia:
Pia Lundin

Södergatan 8 A lgh 1001 - Varberg, Län: Halland

Certifierad Mindful Tapper steg 2, 3 och BSFF Practitioner samt auktoriserad lärare.

Om Pia: Pia är Kinesolog och har sedan 2000 arbetat med friskvård med fokus på livspussel.

I Varberg erbjuder jag Mindful Tapping, EPI samt BSFF. Med olika tekniker ”löses” problem som t.ex. vikt, beroendeskap, trauman, stress, rädslor, fobier och värk upp genom individanpassade effektiva, flexibla och mångfacetterade verktyg. Via sessioner och verktyg som du får med dig och kan använda i din egen vardag.
Thomas Gunnarsson

Frödingsvägen 4 - Lerum, Län: Västra Götaland

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Thomas: Jag bor i Floda med min fru Mari. Vi driver företaget Hjärtefrid tillsammans.

Jag inspireras av människor och hur vi fungerar. Det jag brinner för är, att jag ser och känner att jag gör skillnad för den som kommer till mig.

Det som får mig att må bra är att jag ser att de verktyg jag använder har jag själv stor nytta av i min vardag i att hitta frid i mig själv

Min passion och glöd för personlig utveckling har fört mig till den jag är idag.

Genom att läsa, förstå och lära mig har Mindful Tapping och Medveten Andning blivit verktyg i det arbete jag idag har som mitt kall och i min profession som INSPIRATÖR OCH COACH.
Tiina Mokvist

Oddergatan 43 - Katrineholm, Län: Södermanlands

Certifierad Mindful Tapper steg 2.

Tiina är certifierad coach, certifierad Rapid Transformational Therapy practitioner och certifierad NLP practitioner. Tiina har ett stort fokus på kvinnors mentala, känslomässiga och fysiska välmående. Hon hjälper dig att komma över begränsande tankar, beteenden och olust i kroppen som sätter käppar i ditt personliga och yrkesmässiga välmående. Tiina använder Mindful Tapping som en del av din utvecklingsresa eller som en stand alone metod. Tiina träffar dig i Stockholm och Katrineholm och arbetar också med många av sina klienter via Skype.

Besöksadress:
Helhjärtat Center
Rödabergsgatan 3, 113 33 Stockholm

 
Helena Skagerlid

Kanalgatan 9A - FINSPÅNG, Län: Östergötlands

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Helena:
Helena är utbildad socionom och har bland annat jobbat som projektledare för olika integrationsprojekt. Hon har sedan 2012 även drivit hemsidan Blygmodig som fokuserar på att lyfta blyghet, känslighet och tystnad ur ett stärkande och positivt perspektiv.

Både inom integration, där många upplevt trauman, och genom min hemsida, har jag mött många med starka känslor av att inte vara tillräckliga som de är.

Jag ser att Mindful Tapping är ett effektivt och transformerande verktyg. Jag brinner främst för att hjälpa människor att bli fria från jobbiga händelser, hitta sina inre styrkor, uppleva mer självkärlek och komma förbi blockeringar för att nå sina drömmar och mål.
Susanne Stolt

Bloms Varuhus Mellerud Nordkärr 4 - Mellerud , Län:

Jag heter Susanne Stolt är certifierad Steg 2 och arbetar med Mindful Tapping.

Jag har under 1.5 år utbildat mig i Mindful Tapping genom ett flertal kurser.
Jag har själv använt metoden väldigt mycket framförallt i min cancerresa.

Du kan komma till min Salong så att vi tillsammans hittar lösningar o verktyg för att du ska
komma till ro och släppa jobbiga känslor. Samtidigt får du verktyg att använda i din vardag.

Vi kan också ses på videosamtal eller höras på telefonen. Vad som känns bäst för dig.

Utöver Mindful Tapping masserar jag med olika tekniker, vaxar ben och utför ansiktsbehandlingar.  Jag använder uteslutande biologiska hudvårdsprodukter.

Är i grunden utbildad inom psykiatri o utvecklingsvariationer hos människor. Har jobbat inom LSS i 15 år.