Blekinge län

Christina Birge
Hökamålavägen 2 – Rödeby
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Christina: Jag erbjuder konsultationer, föreläsningar och workshops i Mindful Tapping samt i Medveten Andning och ChiBall vilket är en lågintensiv träning med ursprung i traditionell kinesisk medicin.

Jag har arbetat med, och har erfarenhet av, flera metoder för personlig utveckling, förändrings- och motivationsarbete. De metoder jag uppfattat som verkningsfulla, enkla att använda, skonsamma och lämpliga för självhjälp, har jag utbildat mig i och arbetar med.

Mindful Tapping har gjort stor skillnad för mig i mitt dagliga liv. Saker som jag tidigare kunde bli väldigt upprörd över blåser nu förbi som en vindpust. Det är smidigt att det fungerar att börja tappa i vilken sinnesstämning som helst och det tar mig snabbt till ett bra tillstånd. Gamla rädslor är borta och jag får tänka till för att ens komma ihåg att de funnits.

Mindful Tapping är en teknik som med en liten insats ger ett jätteresultat och jag ser fram emot att inspirera mina kunder till att minska begränsningar och istället bygga ökad hälsa och livsglädje.

Jag har konsultationer i min lokal utanför Rödeby i Blekinge. Använder också Internet och telefon efter kundens önskemål. Vill du veta mera eller boka tid – hör av dig på telefon eller via mail.

Kontaktuppgifter

0739 71 65 34
christina@hokamalaskola.se


Till toppen


 
 

Dalarna län

Birgitta Sjöde
Romma Långgattu 11 – Leksand
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Om Birgitta: Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 samt auktoriserad lärare i Mindful Tapping.
Birgitta har sin bakgrund som pedagog, konsult och coach.

Birgitta har varit lärare i bl.a. barnpsykologi sedan 1971. Därefter har hon arbetat som Organisationskonsult och Miljökonsult i många år. De senaste 20 åren har hon använt sin kunskap i eget företag som Coach och Ledarkonsult. Mindful Tapping är det senaste verktyget i lådan och passar mycket bra ihop med det andra. Birgitta är även Symbolterapeut.

Birgitta arbetar såväl med individuella klienter som med mindre och större grupper. Mindful Tapping ingår som en naturlig del i hennes coaching av ledare och i Ledarutbildningar. Birgitta kommer att hålla workshops och gruppträffar.

Birgitta säger: ”Idag vill jag sprida Mindful Tapping till många grupper som kan ha nytta av det. I mötena sker många fantastiska saker och det är mycket glädjande att se hur människor har nytta av verktyget. Man kan lära sig metoden på kurs eller egen hand, det är billigt och det finns inga biverkningar. Den finns alltid tillgänglig och när någon vill ha stöd så finns Mindful Tappers att boka tider hos.”

Kontaktuppgifter

0706 490 883
bsjode@gmail.com

http://bsjode.se


Till toppen


 
 

Gävleborg län

Anna Weiner Aren
Tallstigen 9 – Hudiksvall
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Om Anna: Certifierad Mindful Tapper steg 2 & steg 3 samt lärare i Mindful Tapping.

Utbildad samtalsterapeut och Leg Arbetsterapeut.

Arbetar både individuellt och med grupper. Genom behandlingar, föreläsningar, föredrag, och utbildningar i Mindful Tapping.

Arbetar inom samtliga användningsområden med metoder som individanpassas. För privatpersoner, familjer, organisationer, myndigheter, skolor, universitet, behandlingshem, socialtjänst inom kommunala eller privata sektorn samt företagskunder – både ledningsgrupper och anställda.

Arbetar med personer utsatta för våld i nära relationer, sexuella övergrepp, trafficking, både kvinnor och män. Personer som diagnostiserats med PTSD, svår PTSD, stress, utmattnings syndrom, smärtproblematik, panikångest, depressioner, sorg, trauman, fobier och som genom MT vill finna lösningar på problematiken med varaktigt resultat.

För stressproblematik kort eller långvarig.
Vill du gå till botten med vad som driver den problematik som föreligger?

Med metoder som reglerar nervsystemet och som bygger på neurobiologisk forskning.

Vill du göra det inom ramen för tryggt och säkert omhändertagande är du välkommen att kontakta mig via mail. Därifrån gör vi upp en personligt anpassad plan för dig som privatperson, för ditt företag, den organisation eller den myndighet du företräder.

Varmt välkommen!

Läs gärna mina blogginlägg

Kontaktuppgifter

0709 80 17 17
anna@mindfultappinghudiksvall.se


Till toppen


 
 

Halland län

Pia Lundin
Södergatan 8 A – Varberg
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3, BSFF Practitioner och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2, steg 3 och BSFF Practitioner samt auktoriserad lärare.

Om Pia: Pia är Kinesolog och har sedan 2000 arbetat med friskvård med fokus på livspussel.

Pia finns i Varberg där hon erbjuder Mindful Tapping, Mindful Eye Positions samt BSFF.
Med olika tekniker “löses” problem som t.ex. vikt, beroendeskap, trauman, stress, rädslor, fobier och värk upp genom individanpassade effektiva, flexibla och mångfacetterade verktyg. Via sessioner och verktyg som du får med dig och kan använda i din egen vardag.

Kontaktuppgifter

0766 26 61 00
pia@pltapping.se

https://pltapping.se/


Bernhard Meijer
Halmstad
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 samt BSFF Practitioner

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2, steg 3 och BSFF Practitioner.

Om Bernhard: Jag är leg psykolog sedan drygt 40 år och har arbetat inom många olika områden av psykologi; personlig ledarutveckling, gruppanalyser, kristerapi, traumabehandling m.m. Senaste 5 åren har jag arbetat som inhyrd konsult inom Företagshälsovården.

Min första kontakt med Tapping skedde i Murcia i Spanien 2010. Det var EFT, Emotional Freedom Techniques, men några år senare gick jag min första utbildning i Mindful Tapping. Nu har jag gått alla stegen + BSFF.

Jag har fått lov att använda mig av MT inom Företagshälsovården och på sista tiden har jag använt metoden flitigt. Det har gällt olika grader av stressbesvär, PTSD, ångestbesvär och reumatisk värk bl.a.

Är numera pensionär, men kommer att fortsätta som Mindful Tapper och arbeta via nätet, FaceTime eller liknande. Under
pandemin var det ofta som kontakten skedde på det sättet och jag tycker att det fungerade mycket bra.

Kontaktuppgifter

0708 133 149
bernhardmeijer91@gmail.com


Rose-Marie Norrby
Fiskaregatan 15 – Halmstad
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Om Rose-Marie: Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Jag har arbetat som massageterapeut/akupunktör på heltid i många år. Dels ute på företag dels på min egen mottagning, Söderkliniken i Halmstad.

För drygt 1,5 år sedan kom jag i kontakt med Mindful Tapping och började använda metoden på mig själv och fick erfara hur gamla trauman totalt löstes upp. Känslan var väldigt befriande och är hållbar.

Jag är tacksam att jag genom denna metod fått ytterligare ett verktyg jag kan hjälpa människor med. För att enkelt komma igenom stress, ångest, oro eller andra känslomässiga problem utan att behöva prata och analysera eller vända ut och in på sig in absurdum.

Som klient väljer du själv hur mycket du vill berätta eller säga. Det är känslan som är det viktigaste att hitta och gå in i.

Fördelen med metoden är också att, i oroliga tider, behöver man inte ses ”fysiskt” utan det är fullt möjligt att göra sessioner via Skype, telefon eller annat liknande forum.

Du är varmt Välkommen att kontakta mig Rose-Marie

Kontaktuppgifter

0701 52 65 77
kontakta@norrbymuskelvard.se

http://www.akupunkturmassagehalmstad.se/


Till toppen

 

 
 

Jönköping län

Karin Johansson
Perstorpsvägen 3 – Mullsjö
Certifierad Mindful Tapper steg 2 och BSFF Practitioner

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2 och BSFF Practitioner.

Att få inspirera andra att få ett rikare liv i alla riktningar ger mig glädje.

Jag har förmånen att erbjuda verktyg för förbättrad ekonomi och hälsa, mer fri tid och bättre livskvalité.

Som certifierad Mindful Tapper kan jag lära dig hur du gör för att öka dina förutsättningar för bättre hälsa, relationer och prestationer.

Kontaktuppgifter

0707 76 57 06
info@mindfulmoment.se

https://mindfulmoment.se


Till toppen


 
 

Kronoberg län

Anna Åberg Hansén
Kvarnvägen 16 B – Gemla
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Anna: Är utbildad lärare och Montessorilärare, och har jobbat med barn och pedagogik på förskola i över 10 år. Anna är även utbildad certifierad Skogsbads-guide, med naturen som en plats för återhämtning och läkning.

Efter många år av eget dåligt mående, under olika tider i livet, och efter återkommande traditionell samtalsterapi utan tillfredställande och ihållande resultat, blev jag introducerad till Mindful Tapping.

Jag brinner för naturlig hälsa och välmående och att få möjlighet att må bra och läka på naturliga sätt. Med Mindful Tapping kan man på ett tryggt och naturligt sätt få arbeta med sina problemområden, och låta kroppen leda vägen till hållbart välmående.

Dessutom är det också enkelt, välgörande och effektivt att använda sig av vid behov i vardagen. För avslappning, återhämtning och i stressande situationer.

Jag har även introducerat Mindful Tapping på ett enkelt sätt för barn i förskolan. Att ta till då man är ledsen eller bara behöver vila lite i sin kropp.

Hittills har jag främst jobbat med klienter med problematik som ångest/panikångest, smärta, depression, dålig självbild, begränsande föreställningar och olika trauman genom livet.

Varmt välkommen att höra av dig om du är nyfiken och vill veta mer, eller boka in dig för en session!

Vänligen Anna

Kontaktuppgifter

0738 54 08 85
anna.aberg.1985@gmail.com

https://www.sinnligarum.se


Linda Malmkvist
Centralgatan 17 – Hovmantorp
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2 & 3 samt auktoriserad lärare

Om Linda:
 Jag är certifierad Friskvårdsterapeut med Kinesiologi och behandlande massage som specialitet. Dessutom har jag vidareutbildat mig i näringslära och till diplomerad samtalsterapeut.

För mig är Mindful tapping ett fantastiskt redskap som hjälper människor på djupet. Det gör att människor når sin fulla potential så att de inte längre hålls tillbaka av det som hänt tidigare i livet.

Kontaktuppgifter

0708 66 38 48
info@lindamalmkvist.se

https://www.lindamalmkvist.se


Martina Jonsson
Vinterstavägen 1 – Växjö
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Martina: Jag är utbildad akupunktör inom den traditionella kinesiska medicinen. Tror på en kombination av metoder eftersom obalanserna till stor del beror på känsloaspekter.

Jag arbetar i dag som elevassistent på en skola och ser hur Mindful Tapping skulle kunna hjälpa många elever till en bättra start av skoldagen. Något som skulle resultera i både lugnare elever, bättre skolresultat och lugnare miljö för både elever och skolpersonal.

Kontaktuppgifter

0704 18 15 23
tina.jonsson81@spray.se


Till toppen


 
 

Skåne

Ann-Charlotte Ohlsson
Jönköpingsgatan 28 A – Helsingborg
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Som diplomerad samtalsterapeut (inom psykosyntes) arbetar jag förutom med samtalet, också med kroppen som verktyg. Om orden blir för många och hindrar kontakten med din kropp så väver jag in Mindful Tapping.

Ibland kan det vara extra svårt att prata om saker vi har upplevt. Kommer du till mig så kan du välja om du vill kombinera samtal med mindful tapping eller bara använda det senare. Valet är ditt och det finns ingen värdering i det, inget rätt eller fel.

Jag har också nischat mig mot högkänsliga personer, också känt som HSP (Highly Sensitive Personality). Vi är så många som 15-20 % av den globala befolkningen med det personlighetsdraget (det är alltså ingen diagnos). Känner du på dig eller vet att du är högkänslig så hör av dig. Jag har redskapen som gör det lättare för dig att navigera i livets alla kringelikrokar.

Kontaktuppgifter

 0733 93 73 90
info@pusselbitar.nu

https://pusselbitar.nu/


Siri Lindskog
Spångatan 20 A – Malmö
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Siri: Siri är auktoriserad socionom och KBT-terapeut. Arbetar som skolkurator inom grund- och gymnasieskola.

Jag hittade till Mindful Tappning eftersom jag alltid är nyfiken på nya metoder som kan hjälpa människor att må bättre. Mindful Tapping talade direkt till mig då jag själv så lätt kunde applicera MT på många av mina egna livsområden.

Efter steg 2 på utbildningen har jag använt mig av Mindful Tapping inom gymnasieskolan jag för närvarande arbetar på. Nu kommer jag även att ta emot klienter på min egna samtals-mottagning 1dag/vecka. Mottagningen ligger centralt i Malmö. Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer!

Kontaktuppgifter

 0735 78 17 38
terapeutsirilindskog@gmail.com

https://terapeutsirilindskog.com/


Till toppen


 
 

Stockholm län

Marina Olsson

Marina Olsson
Sågverksvägen 31 – Södertälje
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Marina: Jag har en fil kand i språk och är undersökande journalist specialiserad på
hälsa. Förutom Mindful Tapper, är jag kinesiolog och esoterisk rådgivare.

Jag fastnade för Mindful Tapping konceptet för att det är vetenskapligt underbyggt. Ger skonsam behandling med fantastiska resultat som ofta är bestående.

Jag brinner för att få människor att må bra igen. Jag jobbar med alla stressrelaterade problem som depression, ångest speciellt prestationsångest, rädsla, panik, fobier, ptsd och cravings, eller sötsug. Jag ger också kostråd i samband med det.

Jag bor i Stockholmsområdet och tar emot klienter på zoom och i Stockholm.

Kontaktuppgifter

0708 926 882
sonjamarina@icloud.com


Till toppen


 
 

Södermanland län

Hanna Noorberg
Platåvägen 13 – Gnesta
Certifierad Mindful Tapper Steg 2 & 3, BSFF och Lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2 & 3, BSFF samt Lärare i Mindful Tapping

Om Hanna:
 Folkhälsovetare, massageterapeut, skribent och föreläsare.

Jag är folkhälsovetare med fokus på stresshantering. Hela mitt arbetsliv har jag hjälpt människor må bra och förändra sin situation; som terapeut, massör, lärare och inom personlig assistans.

Som person är jag omtänksam, strukturerad, analytisk och lösningsfokuserad. Van vid att nätverka och älskar att skapa möjligheter till utveckling för andra. Med pedagogisk förmåga och känslomässig intelligens brinner jag för att bidra med nytänkande lösningar omkring psykisk ohälsa.

Kontaktuppgifter

 0709 73 39 47
hannanoorberg@gmail.com

https://mindfultapping.se/


Margaretha Bergström
Vårlöksvägen 2 – Gnesta
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Margaretha:
Är legitimerad tandsköterska med påbyggnadskurs. Har arbetat inom LSS verksamhet i många år både som assistent och administratör.

Livet vi lever är fullt av utmaningar och överraskningar, både bra och mindre roliga. Jag har använt mig av Mindful Tapping, först privat för egen utveckling. Under utbildningen har mina klienter varierat i ålder, från barn till seniorer. Problemen för de jag guidat har varit av stor variation.

Jag har bl.a. arbetat med en person som inte kunde göra tappningen på sig själv. Det var med stor skeptiskhet i början men MT kom att bli en oas i livet för hen. Den resan som hen gjorde fick mig att uppleva ödmjukhet för tekniken.

Jag känner en stor ödmjukhet och förundran för Mindful Tapping konceptet med sina metoder. Våra kroppar är fantastiska trots vår behandling av den.

Vid utövning av MT lämnar du endast ut det som känns bekvämt för dig att dela. Det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv och lyssnar inåt.

Jag uppskattar rak kommunikation i samarbetet.
Vi träffas digitalt t.ex. via zoom eller messenger.

Kontaktuppgifter

 0705 50 47 13
margaretha.mindfultapping@gmail.com


Till toppen


 
 

Värmland län

Camilla Nykvist
Trädgårdsgatan 1A – Karlstad
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3

Om Camilla: Camilla är beteendevetare, dipl. Mindfulnessinstruktör samt cert. i Mindful Tapping.

Jag har de senaste åren jobbat som samordnare inom arbetslivsinriktad rehabilitering med personer med psykisk, fysisk och komplex problematik. Det har gett mig stor kunskap om hur vi människor fungerar och fått mig att söka efter metoder som jobbar på djupet, inte bara på ytan. Mindful tapping är en sådan metod som ofta ger häpnadsväckande resultat.

Idag har jag även mitt eget företag Mind & Energy och erbjuder där föreläsningar och kurser i Mindfulness samt individuella behandlingar i Mindful Tapping. Till mig kan du komma om du eller din arbetsplats är i behov av stresshantering eller om du känner att du vill bli av med ”känslomässigt skräp”, ett beroende, en fobi etc. Mitt fokus är att hjälpa dig som individ till ett mer balanserat och ”friare liv”.

Kontaktuppgifter

 0706 95 61 20
info@mindandenergy.se

https://www.mindandenergy.se


Till toppen


 
 

Västerbotten län

Åsa Forssell
Björkebogatan 24 – Skellefteå
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Åsa: Personalvetare & Yogalärare med spetskompetens inom våld och trauma, specialinriktning sekundärt trauma.

Jag hjälper dig som i ditt yrke möter våld och trauma med kunskap och kroppsbaserade verktyg för din självomsorg.

Kontaktuppgifter

 0706 22 06 39
info@orkavilja.se

https://www.orkavilja.se/


Till toppen


 
 

Västra Götaland

Anette Göransson
Pusterviksgatan 15 – Göteborg
Certifierad Mindful Tapper steg 2 och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2 och lärare i Mindful Tapping

Om Anette:
I grunden är jag utbildad beteendevetare/hälsovetare och coach. Anette har arbetat mycket med stressrelaterad problematik och inom arbetslivsinriktad rehabilitering.

“Det jag har saknat i de uppdragen är ett riktigt bra verktyg som enkelt och okomplicerat kan göra skillnad för en klients mående och förmåga att komma vidare i livet. Det har jag nu”!

Mindful Tapping arbetar på djupet utan att du som klient behöver drunkna i känslor eller obehag.  Genom det mindfulla förhållningssättet med fokus och närvaro i kroppen kan vi arbeta med det som känns, det som gör ont och med det vi inte riktigt kan komma åt genom samtalsterapi.

Jag håller tillsammans med Pia Lundin grundkurser i Mindful Tapping samt kvällsträffar med fokus på sötsug, tobakssug och smärta.

Jag tar även emot klienter för enskilda sessioner.

Jag finns på Helande Rum på Nobelgatan 27 i Göteborg ( nära Redbergsplatsen med buss 60 alldeles utanför)

Varmt välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter

0739 38 01 65
anette.goranssong@gmail.com


Eva-Lena Andrén
Alingås
Certifierad Mindful Tapper steg 2 och BSFF Practitioner.

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2 och BSFF Practitioner

Om Eva-Lena:
Eva-Lena är utbildad inom Hälsopromotion och engagerad inom hälsofrämjande arbete i olika former.

För mig har Mindful Tapping varit ett mycket värdefullt verktyg för att förbättra min egen hälsa och välmående. Mindful Tapping är en skonsam och lättlärd metod för släppa på oro, stress, rädslor med mera.

Jag tar emot enskilda personer samt små grupper.

Kontaktuppgifter


andrenshalsa@gmail.com


Gabriella Morlin
Solrosgatan 8C, 416 51 Göteborg
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Gabriella:
Jag är certifierad coach samt friskvårdsguide med naturen som plats för återhämtning. Även utbildad i qigong och skogsbad.

Mindful Tapping har betytt och betyder oerhört mycket för mig på det personliga planet. Ett konkret exempel är mitt problem med att ha gnisslat tänderna på natten. Det har inneburit att mina tänder ofta har gått sönder ofta och jag har behövt gå till tandläkare väldigt ofta för att laga sönderbitna tänder. Nu har jag inte behövt uppsöka tandläkare på 6 månader, efter att jag fått sessioner med Mindful Tapping under hösten.

Yrkesmässigt vill jag nu erbjuda Mindful Tapping till enskilda och grupper. Att visa kraftfullheten med tapping, rörelser och beröring. Att guida människor till att bli fria från långvariga smärtor, traumatiska upplevelser, relationsproblem och godissug.
Visa och lära ut Mindful Tappings oerhörda effektivitet bl.a. som egen hjälp i akuta läge.

Jag har själv i akutläge, situationer då jag ramlat och skadat mig illa, kunnat hjälpa mig själv med tapping. Genom att vända händelseförloppet med smärta som aldrig riktigt behövde infinna sig och läkning som gick väldigt snabbt.

Jag älskar naturen och som friskvårdsguide ser jag välmående och hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv. Jag tar gärna med mig grupper ut i naturen för skogsbad, qigong och mindfulness övningar, gärna i kombination med Mindful Tapping.

Du är välkommen till mig för guidade sessioner i Mindful Tapping.

Kontaktuppgifter

0730 62 24 56
info@gmlivsgladje.com

https://www.gmlivsgladje.com/


Helen Hilmersson-Bring
Villagatan 17 – Tibro
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Helen: Jag jobbar med massage, hud och hälsa. Det blir alltmer så att Mindful Tapping vävs in i massagebehandlingarna. Jag upplever det som en väldigt bra kombination. Självklart kan man komma enbart för Mindful Tapping också, enskilt eller i grupp.

Mindful Tapping är verkligen en fantastisk metod för att ta hand om stress och jobbiga känslor m.m. Det blir som att släppa på onödig barlast och få känna sig lite lättare och friare.

Varmt Välkommen till mig och Aroma kroppsvård

Kontaktuppgifter

0703 27 74 47
aromahelen@hotmail.com

https://www.aromakroppsvard.se/


Helena Swane
Pilgatan 2a – Göteborg
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Helena: Mindful Tapper, Energiterapeut, Eden Energy Medicine, Hälso- och Livsstils-terapeut, Pure Energy Healer

Jag hjälper dig att lösa upp och läka underliggande känslor och trauman som påverkar livskvalitén och skapar stress i vardagen. Mitt arbete grundar sig i att vår yttre verklighet är en spegling av vårt inre tillstånd och att du skapar ditt liv inifrån och ut.

Du har förmågan att påverka hur du mår och du kan skapa förutsättningarna till att leva det liv du vill leva. Jag guidar dig och bemöter dig där du befinner dig i livet just nu.

Mindful Tapping är ett fantastiskt verktyg för att lösa upp känslomässiga blockeringar och hjälper dig att på ett varsamt sätt möta dig själv och den du verkligen är. Jag har själv fått stor hjälp med Mindful Tapping och brinner för att hjälpa andra att må bra.

Hos mig kan du boka sessioner på distans via min digitala mottagning.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

0708 62 67 39
info@helenaswanebyheart.se

https://helenaswane.se/


Lisbeth Söderlund
Pumpvägen 9 – Sandared
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Lisbeth: Jag har arbetat med folkhälsa i Göteborgs kommun i många år och då särskilt med att främja den psykiska hälsan.

Med Mindful Tapping ges du möjlighet till ett liv i psykisk balans. Hos mig får du även tillgång till verktyg som ger hjälp till självhjälp i din egen vardag.

Kontaktuppgifter

0725 86 88 86
lislin@hotmail.se


Marie Wadh
Lindveden Kronoberg 2 – Trollhättan
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Marie: Utöver Mindful Tapping är jag utbildad i reikihealing. Jag arbetar sedan många år som undersköterska och har på så sätt en gedigen erfarenhet av att möta människor i olika livssituationer.
Personlig utveckling och alternativa behandlingsmetoder har alltid varit och är ett stort intresse för mig.

Mindful Tapping är en enkel och effektiv metod som du kan använda när som helst och i vilket sinnestillstånd du än befinner dig i. Med Mindful Tapping kan du få hjälp att förändra och bli av med det som hindrar dig i livet. Det är också väldigt skönt att när eller om du inte kan eller vill berätta om det du upplevt så behövs det inte heller. Det viktigaste är att du har ett fokus inåt på vad du upplever i kroppen.

För egen del har jag slutat skjuta upp saker och jag hanterar negativa upplevelser på ett bättre sätt än förut. För mig är det fantastiskt att ta till för att lugna nervsystemet och minska stressreaktioner i min vardag!

Klienters upplevelser:
”Jag kommunicerar på ett annat sätt nu, finns inget stopp på det, känner att jag inte har några problem att uttrycka mig och få sagt det jag vill, jag ”tar min plats”!”

”Även om min man åkt iväg på kvällen så sitter jag lugnt och tittar på TV och tar en sista runda ut med hunden utan problem. Har till och med glömt bort att jag var mörkrädd!”

Jag erbjuder sessioner i Trollhättan. Dessutom på distans om du önskar det.

Varmt välkommen att höra av dig!

Kontaktuppgifter

0739 23 80 30
chimmy74@hotmail.com


Pernilla Jalneskog
Ringvältvägen 66F – Kungälv
Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tappers Steg 2

Om Pernilla: Hälso-& beteendevetare, ACC coach, utbildningshandledare, danspedagog och författare.

Jag har arbetat med människor i alla åldrar och från olika kulturer. De senaste 15 åren inom socialt arbete, arbetsmiljö- och organisationsutveckling, kultur och hälsa, rehabilitering och entreprenörskap.

Välkommen att kontakta mig på telefon eller via mail.

Kontaktuppgifter

0707 77 62 42
info@eken.one

https://eken.one/


Till toppen


 
 

Örebro län

Lisa Hellman
Post-Lisas hus – Sannerud
Certifierad Mindful Tapper steg 2 & 3 och lärare i Mindful Tapping

Läs mer ...

Om Lisa: Lisa är certifierad Mindful Tapper steg 2 och steg 3 samt lärare i Mindful Tapping.

Lisa är healer, healing- och avspänningsmassör. Hon är även kunnig inom levande föda och raw food. Lisa har en helhetssyn på människan och brinner för att hjälpa människor att må bra.

Att hjälpa människor tillbaka till livet efter utbrändhet, stress och trauma ligger Lisa varmt om hjärtat.

Kontaktuppgifter

0768 99 07 69
spunky@telia.com

https://www.post-lisasbutik.com/


Till toppen


 
 

Östergötland län

Fia Davidsson
Blåbärsstigen 42 – Finspång
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper Steg 2

Om Fia: Jag arbetar med Mindfull Tapping och med Hästunderstödda insatser på ett
behandlingshem för flickor från 12 års ålder. De har psykosocial och/eller neuropsykiatrisk problematik,
självskadebeteende, övergreppsproblematik och riskbeteenden mot våld, kriminalitet och missbruk.

Jag är behandlingspedagog och har studerat beteendevetenskap på universitetet. Via mitt yrke med ungdomar som blivit hjälpta av hästunderstödda insatser, väcktes mitt intresse för Mindfull Tapping. Den gemensamma faktorn är att man bemöter problem via sinnes-stimulans istället för pratterapi.

Effekterna av Mindfull Tapping hos mina klienter är många, både psykiska och fysiska. Puls och blodtryck har sänkts, sockersug har blivit hanterbart, personer som inte varit ute ensamma i sociala sammanhang har helt plötsligt gett sig ut själva. Jag har mött personer som kunnat dämpa sin ångest, hanterat svåra barndomstrauman och inte minst, klienter som fått insikt i vad deras jobbiga känslor står för.

Min förhoppning och drivkraft är att kunna erbjuda personer en bättre livskvalite. Att nå de som provat olika vägar till förändring men ändå inte blivit hjälpta. Med metoder som har lugnande effekter på nervsystemet, i dagens samhälle fyllt med olika typer av stress. Mindfull Tapping, bottom up metod, möter problemen på ett unikt sätt där det inte krävs att man måste sätta ord på händelserna, vilket för många är svårt. I Mindfull Tapping ligger fokus på hur det upplevs i kroppen.

Du kontaktar mig på telefon eller mail

Kontaktuppgifter

0709 85 90 51
fia.davidsson21@gmail.com


Henrik Lund
Bäckalundsvägen 8 – Skärblacka
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Om Henrik:

Jag har mottagning både i Norrköping och i Skärblacka.

Kontaktuppgifter

0707 95 88 85
info@relationskliniken.se

https://www.relationskliniken.se/


Mia Byrge
Nelinsgatan 12 – Norrköping
Certifierad Mindful Tapper steg 2

Läs mer ...

Certifierad Mindful Tapper steg 2

Mer info presenteras inom kort.

Kontaktuppgifter

0739 41 03 43
info@enjoylife.se

https://enjoylife.se/


Till toppen