Trygga metoder för livets utmaningar, stress och trauma

Mindful Tapping ett säkert koncept med trygga metoder, där du får hjälp med det som är en utmaning i ditt liv.
Har du något större trauma som du vet stör dig eller mår du inte bra på grund av tex stress?

Jag hjälper dig att på ett tryggt och lugnt sätt släppa det så att du kan komma vidare. När du lärt dig metoden kan du arbeta på egen hand. Du blir inte på något sätt beroende av mig eller någon annan terapeut för att komma vidare. Jag finns självklart kvar och hjälper dig om du känner att du behöver stöttning på vägen.

Känner du dig som ett hopplöst fall? Du kanske har provat olika saker men inget har fungerat eller känns det för läskigt att ens våga förändra.

Jag hjälper dig igenom alla dessa föreställningar för jag vet av egen erfarenhet att det går. För det är just vad det är, föreställningar, som känns som sanningen. Men det behöver inte vara sanningen om du väljer att se det som något som går att förändra. Men valet är ditt!

Vad väljer du?

Att det är just föreställningar har jag lärt mig både genom mitt arbete med mina klienter men framförallt med mitt eget arbeta med mig själv. Om du är nyfiken på hur Mindful Tapping hjälpt mig så bara fråga mig.

Eller varför inte läs och lyssna på min berättelse
“Mindful Tapping tog mig från en ministroke till att må bättre än någonsin”


Ge dig själv möjligheten att släppa det som påverkar dig negativt i ditt liv!
Vad har Du att förlora?
Vi gör det tillsammans och jag ser fram emot att träffa dig och lära dig Mindful Tapping.

Linda Malmkvist
Linda Malmkvists hemsida